LETNJA UMETNIČKA RADIONICA FLAUTE

24-28. AVGUSTA 2015. GODINE


Pozivamo studente muzičkih akademija, kao i učenike srednjih i osnovnih muzičkih škola, zainteresovane da unaprede, prošire i usavrše svoja muzička umeća, da učestvuju u Letnjoj umetničkoj radionici flaute.

Seminar će voditi istaknuti muzički pedagog i solista mr Laura Levai Aksin, redovni profesor Akademije umetnosti u Novom Sadu. Radionica će biti realizovana od od 24 – 28. avgusta 2015. godine u Muzičkoj školi “Isidor Bajić” u Novom Sadu. Za sve polaznike seminara obezbeđene su prostorije za vežbanje i usviravanje, kao i klavirski saradnik. Potrebno je poneti notni materijal za klavirsku pratnju. Za klavirsku saradnju biće zadužen Filip Milisavljević, str. sar.

Na kraju seminara svaki učesnik ima mogućnost da nastupi na završnom koncertu u svečanoj sali Muzičke škole  “Isidor Bajić”, 28. avgusta 2015. godine u 18 časova


Iznos troškova kursa:

Kotizacija za polaznike Letnje umetničke radionice flaute iznosi 120 €. Uplatu prvog dela kotizacije u vrednosti od 20 € (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate) izvršiti do 25. jula 2015. godine. Ostatak kotizacije se uplaćuje po dolasku na seminar.


Način i termin prijavljivanja:

Prijavljivanje za radionicu se vrši popunjavanjem  

on-line prijave na sajtu:  www.electe.org

Za uspešno prijavljivanje potrebno je i izvršiti uplatu prvog dela kotizacije, polaznicima će biti potvrđeno učešće do 01.08.2015.