Majstorski kurs flaute prof. Nataša Marić

Pozivamo sve studente muzičkih akademija, kao i učenike osnovnih i srednjih muzičkih škola, zainteresovane da usavrše svoja muzička umeća, da učestvuju na Majstorskom kursu flaute koji će biti realizovan od 14. do 17. marta 2013. godine u Muzičkoj školi „Isidor Bajić“ u Novom Sadu.

Seminar će voditi istaknuta flautistkinja Nataša Marić (Nemačka).

Prvog dana seminara, 14. marta 2013. u 09:30h biće održano predavanje na temu Disanje (vođenje vazduha i permanentno disanje), a drugog dana, 15. marta, takođe u 09:30h, će biti održano predavanje na temu Korišćenje modernih tehnika za razvoj tona. Poslednjeg dana seminara, 17. marta 2013. godine biće održan završni koncert u svečanoj sali MŠ „Isidor Bajić“ sa početkom u 19:00h.

 

Iznos troškova majstorskog kursa:

Cena jednog časa je 25 eura. Polaznici mogu da uplate jedan ili više časova. Pasivno učestvovanje na seminaru je 5 eura. Uplate se vrše po dolasku na seminar. Mole se svi aktivni učesnici da sa sobom na seminar ponesu i klavirske štimove kompozicija koje sviraju.

 

Krajnji rok za slanje prijave je 01. mart 2013. godine. Prijave se šalju isključivo putem e-maila, i to na sledeću adresu: ksenija_mijatovic@yahoo.com

 

Za dodatne informacije i formulare za prijave možete se obratiti na broj telefona: 060 3836868. Kontakt osoba je profesor flaute u Muzičkoj školi „Isidor Bajić“ Ksenija Mijatović.